Over ons

Wat u over INGE VION BVBA moet weten.

INGE VION BVBA is een Onafhankelijk verzekeringsmakelaar & bankagent voor bedrijven en particulieren.  Ons deskundig team van experten geeft u professioneel advies en ondersteuning m.b.t verzekeringen en spaar- en beleggingsproducten. Ons kantoor biedt u tevens tal van financiële diensten.

Met haar jarenlange ervaring in het bankwezen, nam Inge Vion op 1 februari 2017 vol enthousiasme het kantoor over van Geert Welleman, daarna volgde het kantoor van Guy Decoster en Linda Sunaert. Inge is als zelfstandig kantoorhouder verantwoordelijk voor beleggingen en kredieten. Ze startte tegelijkertijd als exclusief verzekeringsagent voor Fidea. In januari 2019 maakte zij de overstap naar verzekeringsmakelaar.

In mei 2017 vervoegde Ellen Van Ruyskensvelde het team. Zij specialiseerde zich ondertussen in de beleggingen en is daarbij ook verantwoordelijk voor verzekeringen. Tenslotte kwam Benoît Vettenburg in februari 2019 het team vervolledigen. Hij zal verantwoordelijk zijn voor betaalverkeer.

Ons kantoor staat bekend om zijn persoonlijke aanpak. Onze klanten zijn voor ons geen nummer. Bij ons primeert persoonlijk contact en dit op een discrete en professionele manier. We zijn ervan overtuigd dat we op deze manier DÉ service aanbieden waar onze klanten recht op hebben.

Maak gerust een afspraak en dan horen we graag wat we voor u kunnen betekenen.

 

U kan ons ruim aanbod van producten en diensten raadplegen op onze website.  Bekijk hier ons aanbod voor particulieren en KMO/ zelfstandigen.

Op volgende pagina leest u alles over hoe u ons kantoor best kan contacteren en over onze openingsuren.

 

Contacteer ons voor een afspraak of meer info